Muncul kembali :D

by Saturday, April 13, 2013 3 comments
Assalamualaikum semua, hai


Peace yall~!!


Minta maaf kepada semua,Sekian lama aku tak update blog ni,dh nk berhabuk dah blog aku ni.Traffic pun dah berkurangan .Aku harap ada orang baca lagi blog aku.Aku harap korang semua sihat2 belaka dan sejahtera.Actually,saya tak idea nk update blog,itu sebab saya jarang update.IsyaAllah, saya akan update selalu selepas ini. :D

Post kali ini ,aku akan mengupload gambar AKTIVITI SOFTSKILL Semester 3 :D.Byk Aktiviti kitaorang buat sepanjang MINi Project Softskill Ini.Maaflah Idea sudah kering, huhu...
Nampak tak kat belakang tu?hihihi :D

 Mata afiq bulat wooo~~!! -_-"

Menang beb~!!Dpt hamper~!!

Pasangan Kembar sentiasa bersama di mana jua :)
Aktiviti merekacipta menggunakan bahan kitar semula :D
Aiyoo~~!!Apa yg Olie amik tu?hihihi :D

Sekian Itu saja post kali ini, InsyaAllah akan update masa yg akan datang,Assalamualaikum :)

Encik Haziq Official

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

3 comments:

  1. Ape benda korek dalam tin tu hehe..

    ReplyDelete
  2. @Elih : Duit syiling , hehe
    @luqman zakaria : cipta tempat bekas letak barang :)

    ReplyDelete