Saya Peminat Running Man . Running Man akan datang ke Malaysia bulan september ini?

by Monday, June 03, 2013 4 comments
Assalamualaikum semua dan salam 1 Malaysia,

Deabakkk!!Running Man nak  datang ke Malaysia?Kalau betul mesti bestkan?


Bagi peminat setia rancangan realiti Korea, Running Man, korang mesti teruja bila dapat tahu team Running Man akan melakukan pengambaran di Malaysia September ini kan? At least terubat kekecewaan rumors sebelum ni di mana pada mulanya Malaysia termasuk dalam siri jelajah Running Man Asia, tetapi akhirnya mereka memilih Taiwan dan juga Macau.


Kawan Haziq yang suruh aku tengok cerita ini. Mula2 Haziq tengok tak adalah best sangat, tapi lama kelamaan tengok rasa macam best pulak, sebab tiap2 episod banyak mission baru dan idea baru untuk game show ini. Disebabkan aku ketagih tengok cerita ini, sampai aku download cerita ini dari episod 1 sampai 147 paling latest nak simpan buat koleksi boleh tengok banyak kali. :D

Ini adalah sebahagian Running Man Profile Khas untuk semua 



Name: Yoo Jae Suk (유재석)
Nickname: Yooruce Willis, YooHyuk, Grasshopper, Yoomes Bond, National MC
Birth date: August 14, 1972
Occupation: MC, Comedian
Blood type: B
Height: 178cm
Weight: 70kg 
TV Program (Variety):Infinity Challenge, Happy Together, Running Man, Family Outing

______________________________________________________________________________


Name: Ha Dong Hoon (하동훈)
Nickname: HaHa, Haroro
Birth date: August 20, 1979
Occupation: Singer, Rapper, Comedian, Actor, Entertainer
Blood type: B
Height: 168cm
Weight: 70.5kg
TV Program (Variety): Infinity Challenge, Running Man, HaHa Mong Show, X-Man
______________________________________________________________________________


Name: Lee Kwangsoo (이광수)
Nickname: Framer Kwangsoo, Girin/ Giraffe, Kwangvatar, Kwangpotter, Betrayer Birth date: July 14, 1985
Occupation: Actor, Model, Entertainer
Height: 193cm
Weight: 78kg
TV Program (Variety): Running Man

______________________________________________________________________________


Name: Kang Hee Gun (강희건)
Nickname: Gary, Peaceful Gary, Monday BoyfriendBirth date: February 24,1978
Occupation: Singer, Rapper (LeeSsang)
Height: 174cm
Weight: 70kg
TV Program (Variety): Running Man
______________________________________________________________________________


Name: Cheong Seong Im (천성임)
Nickname: Mong Jihyo, Monday Girlfriend, Ace JihyoBirth date: August 15, 1981
Occupation: Model, Actress
Height: 168cm
Weight: 48kg
TV Program (Variety): Running Man, Sunday Nights
______________________________________________________________________________



Name: Ji Sukjin (지석진)
Nickname: Sunflower hyung, Impala, Big nose hyung
Birth date: February 10, 1966
Occupation: MC, Comedian
TV Program: Running Man, Star Golden Bell, Survival King, Death Camp 24hrs

______________________________________________________________________________


Name: Kim JongKook (김종국)
Nickname: Commander, Sparta Kook, Tiger/ HorangBirth date: April 25, 1976
Occupation: Singer
Height: 178cm
Weight: 76kg
TV Program (Variety): Running Man, Family Outing, Dream Team, Happy Sunday
_____________________________________________________________________________

Itu saja untuk kali ini. Running Man Deabakk!! Assalamualaikum.

p/s : Haziq suka Monday Couple, so sweet diorang tu :)

Encik Haziq Official

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

4 comments:

  1. kami pon minat gak~~~~ ... hope bulan september ni jadi la dtng..tkut khabar angin saja... running man daebak!!

    ReplyDelete
  2. yeah kita sama ,mintak2 lah jadi , amin ,mmg deabakk!! :D

    ReplyDelete
  3. wahhh peminat fanatikk beto nie

    ReplyDelete
  4. Orange Viviz : Yup , mmg fanatik sangat :) , ade rezeki nk beli koleksi barang running man plak, hihihi

    ReplyDelete